Modern nő, modern világ

Modern nő, modern világ

Ma szembe jött velem egy írás, ami sok mindent felhozott, elindított bennem.             

Nőkről szólt, érzésekről, női érzésekről, arról, hogy az írója, hogy érzi magát nőként és, hogy látja a férfiakat. Arról, szólt, hogy a nők fáradtak, frusztráltak mert sok a teher rajtuk, a férfi nem a társuk, hanem egy kisgyerek, aki nem találja a helyét a világban, akivel törődni kell, kényeztetni, szeretgetni.                         

Közben a nőnek erősnek kell lenni, helyt kell állni az élet minden területén.                                                                     Az ő feladata a családot ellátni, gyerekről gondoskodni(ha van), dolgozni, szépnek és kívánatosnak lenni, csekket befizetni, vásárolni, ügyet intézni.                                                                                                                                 

Minderre egyedül marad, nem segít neki a férfi, nem társa mert nem tudja, hogy kell. Nem vállalja még a saját feladatát sem. A nő úgy érzi vele nem törődnek, nem kap támogatást, szeretetet, mert a férfi, nem tudja, hogyan kell adni.                                                                                                                                                                                        Nem tudja tisztelni a nőt, mert magát sem tiszteli. Így a férfi és a nő is egyedül érzi magát, szeretet, figyelem és egymás iránti tisztelet nélkül. ☹

Igen a mai nők erősek és felvállalják a férfi feladatokat is, mert fut bennük a minta, amit anyáiktól hoznak, a háború után egyedül maradt asszonyok erejét, akik kénytelenek voltak erősek lenni, védeni, és vezetni a családot, újjá építeni az országot. ☹

A férfi a háborúban ölt, akaratán kívül olyan dolgokat tapasztalt, amit békeidőben nem.                        Megsebesült a teste és a lelke, amikor haza ért nem tudott beilleszkedni a családba és az életbe.                         

Sok családban a férfi vagy beteg vagy sérült volt és sokan elkezdtek inni. Nem tudtak az átélt tapasztalatok után újra az erejükbe lépni, és a nőknek átadták a vezetést, a felelősséget.

A mai férfiak hordozzák a génjeikben ezeket az információkat, amik gyengítik őket tudat alatt.

A  nők is hordozzák a génjeikben az erős nő mintáját és ezzel elveszik a férfi erejét.                 

A lány akinek a minta az édesanyja, ha ő erős nő akkor ő is erős lesz, és választ egy gyenge férfit, mert a férfi minta, amit az apukájától látott és a szülök kapcsolódása az ő életére is hatással lesz, hiszen ezt a mintát látta.

A másik dolog, hogy a modern korral, a felvilágosodással elveszett a nő szerepe a családban.

Régen az asszonyok nevelték tanították a lányokat, átadták az ősi tudást, tanították a női élet titkait, csodáit és tudását, védték óvták az asszonyi tudást, generációról, generációra örökítették. (Vörös Sátor)

Ez mára már elveszett, felcserélődtek a szerepek.

A fiatal lányok már rég nem hallgatják meg az időseket, nem hallgatnak rájuk, nem fontos az a tudás, amit tanulhatnak a felmenőiktől.                                                                                                                                                              Elveszítik a tudást és ők sem képesek már a saját gyermeküknek átadni ezt az értékeket.                                         Nem találják már a helyüket, sérültek, fáradtak, hordozzák az anyasebeket, amit a génjeikben hordoznak és nem képesek meggyógyítani.                                                           

Pedig a NŐ a család középpontja és ha ő nincs egységben, egyensúlyban a család sem tud jól működni.

Mivel elveszett a kapcsolódás, elveszett a tudás is.

Nincs egy hely, ahol a nők gyógyulni tudnak, erőt gyűjthetnek, támogatást kapnak.

A mai korban újra ébrednek a nők, éled a Lilith minőség, a nők feladata a férfit újra erejébe emelni a férfi minőségbe, hogy újra azonos minőségben tudjanak egymást támogatva társként, együtt működni.

Ne egymás ellen, hanem egymás mellett társként tudjanak kapcsolódni. Megtalálják a saját feladatukat, tisztelni, támogatni és szeretni tudják egymást újra. 😊

Fontos szerepet kapnak a női körök, klubok, ahol a nők újra tanulhatják a női minőséget, kapcsolódhatnak, gyógyulhatnak.

A női létet mi választjuk, nem véletlen, hogy nőként születünk erre a világra, mert ebben tudunk a legtöbbet tanulni és tanítani.

Élvezd hát a női létet a szépség, a teremtést, hogy  életet adhatunk gyermekeinknek.         

Gyógyulj női körben, nők között. 😊                                                                                                                                                                                                   
Gyere várlak!  🙂

Szeretettel: Alpár Zsuzsi

Theta Healing ® konzulens                                                                                                                   

Női kör vezető facilitátor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük