Alaptanfolyam-DNA 1

A Theta Healing® -ben az alaptanfolyam az első lépcsőfok, ha szeretnéd elsajátítani a technkiát.

Egy eszközt kapsz a kezedbe, amivel képes vagy változtatni az életeden, megismered önmagad.

Mit is tanulsz az alaptanfolyamon?

Az elsődleges célja a tanfolyamnak, hogy felidézd a forrásoddal való kapcsolatot, fejleszd és használni tudd az intuiciódat, a technika által fejleszted az intuitív képességeidet. A theta agyhullám által, hozzá férsz a tudatalattidban lévő érzések, meggyőződésekhez és  hiterendszerekhez. Megtanulod a tudatos gondolkodást, rálátsz az összefüggésekre, a gondolataid, érzéseid által teremtett valóságodra, amit képes leszel nem csak meglátni, hanem megváltoztatni is. Rengeteg gyakorlatot tanulsz, amivel fejleszted a képességeidet és képes leszel egy örömteli, sikeres életet teremteni magadnak. 

A tanfolyam 3 napos, három nap intenzív tapasztalás, felismerés, fejlődés.                      Elég bátor vagy önmagad választani? 

 

Szerezd vissza az irányítást az életed felett, legyél Te aki irányít.                                    

Mikor válaszd a theta healing alaptanfolyamot?

Úgy érzed nem a saját életedet éled, megszeretnéd találni önmagad, az életcélod

Fejlődni szeretnél, kiváncsi vagy hogy működik a tudatalatti

Szeretnéd letenni a megfelelésikényszert, a szenvedés programokat

Szeretnél másoknak is segíteni, megtalálni az ideális munkát

A tanfolyam elvégzésével olyan távlatokat nyithatsz az életedben, ami abban segít téged, hogy tudj önállóan dolgozni magadon, másokon. Megerősíti a hitedet a kapcsolódásodat a forrásoddal, én Teremtőnek hívom, de hívhatod Istennek, Univerzumnak, aminek csak szeretnéd. Elengedheted és „gyógyíthatod” a generációs terheket, nehézségeket, élheted végere a saját életed. Hozd ki magadból a maximumot, amit erre az életre vállaltál.

Theta Healing Alaptanfolyam
Ásás technika elmélet

A tanfolyam 3 nap, egyenlőre csak személyesen végezhető.

Szívesen megyek, ha megszervezed a lakóhelyeden a tanfolyamot.                            Amit kérek 3-4 fő résztvevő, 4fő esetén 50% kedvezményt biztosítok a tanfolyam árából neked, ha pedig rajtad kívül 6 fő befizet, Te ingyen végezheted el a tanfolyamot. 

A tanfolyam ára, ami befektetés önmagadba: 130.000 ft

Kérhető részletfizetés, amennyiben megindoklod és segítség lehet neked!           65.000ft+ 65.000ft a második részlet a tanfolyamon fizetendő     

A részvételedet 30.000ft elutalásával tudod biztosítani ez regisztrációs díj is, amennyiben nem tudsz résztvenni a tanfolyamon ezt az összeget feltudod használni egy következő időpontban, nem jár vissza.                                                                        Ha a teljes összeget befizetted és 7 nappal a tanfolyam elött lemondod a részvételt akkor vissza fizetem a 30.000ft feletti összeget, ha 7 napon belül mondod le akkor egy másik időpontban beszámítom a befizetett összeget, nem térítem vissza.                      Eseményt(leírást) megtalálod a Facebookon a Theta-Zsuzsival-Kulcs önmagadhoz oldalon

Vagy érdeklődj emailban, telefonon!

A tanfolyam elvégzéséről a THINK által kiállított oklevelet adok, ezzel konzulensként dolgozhatsz. A tanfolyamhoz könyvet és munkafüzetet kapsz.