Haladótanfolyam- DNA 2

Előfeltétel: alaptanfolyam

Mit fogsz tanulni a théta healing® haladótanfolyamon?                                                 Szeretnéd a tudásod magabiztosan használni, egy magasabb szintre emelni a theta munkád, a hatékonyságodat növelni az ásásban, akkor ez a tanfolyam neked szól.

1000 pozitív letöltést fogsz kapni, még jobban, bővebben megismerkedsz a Létezés 7 síkjával és a síkokkal való munkával. Ezen a tanfolyamon is rengeteg gyakorlatot sajátítasz el, ami segíti az intuiciót még finomabbra hangolni és dolgozni a kristályokkal, állatokakkal, növényekkel, beszélhetünk a felettes énünkkel, a törvényeket is segítségül hívhatjuk. Csodás gyakolat még ,amit megtanulsz a Bébi az anyaméhben, ahol szeretetet küldhetsz magadnak amikor még bébi voltál az anyaméhben, összetört lélek „gyógyítása”, beszélgetünk az őseinkkel és a teremtést(manifesztáció) is egy magasabb színtre emeljük. A szív dala gyakorlat pedig segít a szívfájdalmak, szomorúság, gyász elengedésében. 

Az ásás technikát megtanulod a magasabb szinten használni.

Dolgozunk a félelem, neheztelés, harag, irigység érzelmeken, hogy ne terheljék az életünket, így több energiánk lesz, hatékonyabban tudunk gyógyulni, dolgozni a technikával. Magasabb színtre fejlesztjük a finom érzékelésünket. 

"Te vagy az életed teremtője."

Theta Healing Haladótanfolyam

A tanfolyam 3 nap, egyenlőre csak személyesen végezhető.

Szívesen megyek, ha megszervezed a lakóhelyeden a tanfolyamot.                            Amit kérek 3-4 fő résztvevő, 4fő esetén 50% kedvezményt biztosítok a tanfolyam árából neked, ha pedig rajtad kívül 6 fő befizet, Te ingyen végezheted el a tanfolyamot. 

A tanfolyam ára, ami befektetés önmagadba: 130.000 ft

Kérhető részletfizetés, amennyiben megindoklod és segítség lehet neked!           65.000ft+ 65.000ft a második részlet a tanfolyamon fizetendő   

A részvételedet 30.000ft elutalásával tudod biztosítani ez regisztrációs díj is, amennyiben nem tudsz résztvenni a tanfolyamon ezt az összeget feltudod használni egy következő időpontban, nem jár vissza.                                                                        Ha a teljes összeget befizetted és 7 nappal a tanfolyam elött lemondod a részvételt akkor vissza fizetem a 30.000ft feletti összeget, ha 7 napon belül mondod le akkor egy másik időpontban beszámítom a befizetett összeget, nem térítem vissza.                      Eseményt(leírást) megtalálod a Facebookon a Theta-Zsuzsival-Kulcs önmagadhoz oldalon

Vagy érdeklődj emailban, telefonon!

 

A tanfolyam elvégzéséről a THINK által kiállított oklevelet adok, ezzel konzulensként dolgozhatsz. A tanfolyamhoz könyvet és munkafüzetet kapsz.

Theta Healing