Megbocsátás

A megbocsátás az egyetlen kiút a haragból a neheztelésből. A megbocsátás csak rólunk szól, ha neheztelünk vagy haragszunk azzal csak magunknak okozunk fájdalmat, bennünket mérgez ez az érzés, amit néha évekig, rosszabb esetben egy életen át cipelünk.

A megbocsátás nem azt jelenti, hogy felmented a másikat vagy a másik tettét, hogy az jó vagy helyes, NEM, a megbocsátás azt jelenti, hogy nem akarunk szenvedni többet a neheztelés terhétől, hogy nem választjuk már a szenvedést attól, amit mások velünk tettek.

„A megbocsátás pedig a legmélyebb szeretet, amire az ember képes”.

A megbocsátás mindig rólunk szól, esélyt adunk magunknak egy új életre.

Tedd félre a haragot a neheztelést és ne mérgezd tovább a lelkedet ezekkel a múltban történt eseményekkel.

Ne pusztítsd magad tovább! Gyere ki a múlt csapdájából és kezdj élni a jelenben, lásd meg a csodát az életedben és lásd magad csodának, hiszen az vagy!

Amikor nem tudsz megbocsátani az mindig rólad szól, nem gondolod magad elég értékesnek, szerethetőnek, a külvilágtól várod a vissza igazolást arról, hogy értékes vagy szerethető, de a külvilág csak azt tudja vissza igazolni, amit kivetítesz magadból és ha te nem szereted magad, nem vagy elégedett magaddal akkor ezt fogja a külvilág is megmutatni neked.

Indulj el, állj ki magad mellett, legyél bátor, válaszd magad és a boldogságod, amit csak te tudsz megadni magadnak!

Ne azzal a sztorival törődj, ami a haraghoz, nehezteléshez vezetett, hogy miért így történt, miért csinálták ezt veled, ezt már lejátszottad ezerszer, most magaddal törődj és szabadítsd fel az elméd, a lelked a múltban történt sztorikból, már megtörtént nem tudsz rajta változtatni, minden tapasztalás egy lecke, nézd meg mit tanultál belőle, mit akart neked mutatni, min kell változtatni ahhoz, hogy ezután másként történjenek a dolgok az életedben. Szabadítsd fel magad a múlt terhei alól, engedd el a neheztelést és a haragot.

Hidd el képes vagy rá, sőt csak te vagy képes arra, hogy ez megváltozzon!!  😊

Szeretettel: Zsuzsi

Theta Healing ® konzulens                                                                                                                                                                            Születés Élmény feldolgozás                                                                                                                                                                Access Bars, Facelift és testkezelő                                                                                                                                                      Női kör vezető facilitátor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük