Változni, változtatni

Változni, változtatni

A munkám során a kapcsolataimban sokszor találkozom olyan emberekkel, akik életében sok a gond, probléma a megoldandó feladat. Nem tudják miért nem sikerül a házasságuk, a szülőkkel, gyerekükkel való kapcsolatuk, miért nem érik el a céljaikat vagy miért nem is tesznek érte, halogatnak.

Panaszkodnak, vagy csak tényszerűen beszélnek a nehézségeikről és megállapítják, hogy ez van, nem is gondolkodnak el azon, hogy hogyan tudnak változtatni, vagy elgondolkodnak és nincs elég erejük változtatni, szembe nézni a problémákkal.

Az emberek többsége úgy él, hogy nem akar vagy tud szembe nézni a lelki dolgaival, cipelik szüleik rögzült hitrendszereit, /ezt sajátjukként azonosítják/ vagy a saját megtapasztalásaik általi fájdalmat, csalódást, neheztelést, haragot.

Az érzéseink 98% – a nem a miénk. Lelki terheket megbetegítik a testet.

Miért nem akarunk szembesülni a lelki traumáinkkal?

Mert könnyebb a szőnyeg alá söpörni őket és a megszokott életet élni, mint kilépni a komfortzónából és tenni azért, hogy változzon az életünk.

Azt mondja a mondás:                                                                                                                                         Ha nem változtatsz, még nem fáj eléggé.

Gyártjuk a kifogásokat, hibáztatunk másokat és nem nézünk rá, mi hol vagyunk a történetben.                              Ez bizony sokszor nem könnyű.

Én is sokat sírtam, amikor elkezdtem az önfejlesztést, rá nézni és rá látni olyan dolgokra, ami miatt másokat hibáztattam, na az nem volt könnyű.                                                                                                                                                      De megérte, mert sok megértést kaptam és kezdtem látni, hogy működik a család és ezen belül én.                  Milyen mintákat követünk úgy, hogy nem tudatosan cselekszünk hiszen ezek a minták a tudatalattinkban vannak elraktározva.                                                                                                                                                                                       Lehetnek ezek örökölt családi minták is, amit generációkon keresztül átörökítenek az ősök, de ezek már nem szolgálnak bennünket.

A legrosszabb azzal szembesülni, hogy anyaként kudarcot vallottál/ azt hitted/ és látod a családi mintát, ami nálad is valóra vált, hogy a gyereked nem áll szóba veled.                                                                                                            Na ezt nem könnyű elfogadni, megérteni, mert azt gondolod mindent megtettél és igen, amit tudtál megtetted, mert mindenki csak azt képes adni, ami neki is megvan.                                                                                    Aztán azt elfogadni, hogy ahhoz, hogy ő fejlődjön te már nem kellesz nélküled kell tapasztaljon.

Mindenkinek más a genetikai mintája, más tapasztalatok vezetik az útján, mindenki tanulni jött és rajta múlik, hogy mit tud befogadni, mennyire tud nyitott lenni, megérteni és változtatni.

Én arra biztatlak, hogy soha nem késő dolgozni magunkon azért, hogy már a következő generációnak könnyebb legyen.

Tedd meg magadért, a gyerekeidért, változtass, hogy nekik is könnyebb legyen az életük.

Mert ami nálad változik az náluk is fog.

Ma már sok olyan technika, energetikai módszer van, ami gyors, könnyű megoldást nyújt.

Nekem a Theta Healing ® és az Access Consciousness ® energetikai technika hoztak változást és megértést.

A Születés élmény feldolgozás is segít ebben.

Válaszd Önmagad, válaszd a változást könnyedén játékosan.! 😊

www.thetazsuzsival.com

Alpár Zsuzsi 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük